Locaties

Tennislesnu.nl is een nieuw initiatief van FOCUS Tennis Academy. Het idee is dat je niet langer vast zit aan een pakket lessen voor een periode van bijvoorbeeld 5 maanden, maar je een tennisles in kunt plannen wanneer jij er zin in hebt!

De site brengt tennistrainer, tennishal en consument met elkaar in contact op één platform. Op de site staat vermeld wanneer er ruimte is bij de verschillende tennishallen in de regio en welke tennistrainers er beschikbaar zijn. Als de consument de juiste combinatie van trainer en hal gevonden heeft, kan hij gelijk boeken. Er wordt gelijk afgerekend en alles staat vast.

Hiermee proberen wij in te spelen op een trend die al langer in de sportwereld gaande is, namelijk: individualisatie. We zien dat er in veel andere sporten al zo’n concept bestaat, in het tennis echter nog niet, een gemiste kans vinden wij. Wij zijn er van overtuigd dat we een win-win situatie kunnen creëren voor zowel consument, tennishal als tennistrainer.

Voordelen voor tennishal:

 • Lege uurtjes worden opgevuld, zonder dat de tennishal er extra inspanning voor hoeft te leveren.
 • Meer mensen komen in contact met de tennishal.
 • Trainer zorgt ervoor dat er een drankje aan de bar genomen wordt. Wat zorgt voor extra baromzet.
 • Jullie tennishal wordt genoemd op de website. Dit zorgt voor extra naamsbekendheid.
 • FOCUS heeft kwaliteitskeurmerk van de KNLTB.
 • FOCUS Tennis Academy heeft in juli van 2016 dit jaar een partnership met de KNLTB gesloten, waarbij onze Academy een prominente rol krijgt in het opleiden van talentvolle spelers van 5 t/m 11 jaar (onderbouw) en 12 t/m 18 jaar (bovenbouw). De KNLTB, die Nederland weer bij de beste 10 tennislanden van de wereld wil hebben, is blij met FOCUS Tennis Academy als talentpartner. De rol van de KNLTB wordt minder uitvoerend en daarom werken ze graag samen met de beste mensen en de beste programma’s. Gezien de kennis en ervaring van ons team, denkt Jacco Eltingh dat o.a. onze Academy hier zeker een rol in kan spelen. In totaal zijn er 7 tennisscholen uitgekozen. Wij zijn zelf uiteraard ook blij met deze samenwerking.
  Alle verdere informatie hierover is te vinden
  op: http://knltb.nl/tennissers/jeugdtennis/jeugdopleiding/
  De vereniging/tennishal mag gebruik maken van dit keurmerk en draagt dus uit naar haar leden dat er met kwalitatief goede trainers gelest gaat worden.